Online cursus

Verbeter je slaap en de kwaliteit van je leven
in 11 stappen

Zowel de kwaliteit als de kwantiteit van slaap is belangrijk. Ik kan wel zeggen dat het belangrijker is dan goede voeding en voldoende bewegen samen. In 11 modules met elk 3-7 lessen ga jij je slaap optimaliseren zodat je meer energie hebt, je minder gestrest voelt, meer focus kan houden, en je meer rust in hoofd en lichaam ervaart.

Ben jij:

M

Al moe en de dag is nog maar net begonnen?

M

Nog vol met adrenaline laat in avond en nog niet klaar om naar bed te gaan?

M

Wordt je wakker midden in de nacht en kan je niet meer inslapen?

M

Ervaar je dips gedurende de dag, en grijp je vaak naar zoet, koffie, chocolade of energiedrank?

M

Diegene met vage lichamelijke klachten? Gewrichts/spierpijn, maag-en darmklachten bijvoorbeeld?

Wil jij:

N

Met een uitgerust gevoel opstaan in de ochtend?

N

De hele nacht doorslapen en snel inslapen als je toch wakker wordt?

N

Je de hele dag door fit voelen met voldoende energie om leuke dingen te doen?

N

Je happy voelen met jezelf en je leven?

Wat ga je leren in deze cursus:

^

Allereerst brengen we jouw slaap patroon en jouw persoonlijkheid in kaart. Als je niet weet wie je bent, waarom je de dingen doet die je doet, is het lastig om langdurige verandering te bewerkstelligen!

^

De aspecten die jouw slaap negatief beïnvloeden worden belicht en met oefeningen worden deze verbeterd. Dit ga je o.a doen met behulp van acupressuur, visualisatie, yoga Nidra, meditatie, kruiden, EFT, zelfhypnose. 

^

Met praktische tips, tricks en tools ga je in korte tijd beter slapen, minder vermoeid zijn, je minder gestrest voelen en meer focus en rust ervaren.

^

Je leert om het heft in eigen handen te nemen wat je slaap en je leven betreft. We zorgen ervoor dat jij een kompas hebt die je de rest van je leven kan gebruiken om je goed en happy te voelen!

Hoe werkt het?

Aan de hand van video’s, audio’s, diverse testen, opdrachten en tips en tricks ga jij zelf in 11 modules van elk 3-7 lessen aan de slag om jouw slaappatroon te optimaliseren! Je krijgt toegang tot een besloten groep medecursisten waarmee je kan sparren als je dit fijne vindt. Je kan mij ook altijd benaderen voor vragen via mail of whatsapp. Het is een intensieve cursus die alle facetten die met slaap te maken hebben behandelt. Hier beneden kan je lezen hoe de cursus is opgebouwd. 

T

Door de oefeningen in praktijk te brengen en doordat je meer inzicht krijgt in waarom we slapen, hoe je slaapt en dat je zelf een grote invloed kan uitoefenen op verbetering ervan zal je grote veranderingen gaan opmerken in je leven. Je voelt je fitter, meer alert, minder snel geirriteerd, rustiger en meer in balans! Door dit traject dat doorwerkt in alle aspecten van je leven, zal je niet alleen beter gaan slapen. Je leven zal hierna niet meer hetzelfde zijn. 

Ik hoop echt dat je jezelf dit gunt!

Zij gingen je voor

Lilian van Veen

Ik ken Simone al heel lang. We zijn samen als zelfstandig ondernemer gestart. Ik heb meegemaakt hoe zij zelf haar leven heeft getransformeerd, ze was vaak druk en gestrest. Daarnaast zie ik hoe bevlogens ze is in haar werk en hoe ze anderen inspireert om hun leven te transformeren. Ik slaap zelf door haar tips nu zonder medicatie en ik voel me veel evenwichtiger. Dus ik ben blij!

Jeannie

Wow ik wist niet dat stress zo’n grote impact kan hebben op je mentale vermogen en op slaap. Ik ben meteen begonnen met een aantal tips te gebruiken. Het voelt goed om er mee bezig te zijn. Ik weet nu dat slecht slapen oorzaak is van veel ziekten en dat wil ik graag voorkomen.

Laura van Wijnen

Ik heb een eigen bedrijf en ben alleenstaand moeder dus ik heb met periodes veel stress. Ik merk dat ik dan moeilijk kan afschakelen waardoor ik minder goed slaap en totaal geen focus heb. De yoga nidra meditatie helpt mij goed om op te laden en tot rust te komen. Ook probeer ik veel te bewegen omdat ik nu weet hoe belangrijk het is voor mijn brein, stressniveau en slaap! 

Dit zijn de lessen die je gaat volgen:

1

In deze module draait het om zelfkennis. Wie ben je, waarom ben je, waar kom je vandaan en waar ga je naar toe? 

2

Wat is slaap en waarom slapen we? In deze module alles over slaap en je gaat ontdekken welk slaaptype je bent.

3

Wat is stress en wat is de invloed ervan op je slaappatroon?

4

Wat is de relatie van voeding, de darmen en slaap?

5

Waarom zijn bewegen en de juiste ademhaling zo belangrijk voor een goede nachtrust?

6

Het belang van een goed slaapklimaat! 

7

 Waarom (zon)licht zo belangrijk is voor je slaappatroon?

 

8

Welke invloed hebben hormonen op je slaappatroon?

 

9

De power of the mind hierin ontdek je de kracht van het brein en hoe je het kan beïnvloeden

10

Welke supplementen, aroma therapie en acupressuurpunten kunnen bijdrage aan optimale slaap?

 

11

In deze module ga je zelf jouw ideale slaap plan schrijven dat er voor zorgt dat jij voor de rest van je leven goed gaat slapen.

 

 

Deze cursus is voor jou als je:

Als je klaar bent met je moe en futloos te voelen

Als je met een uitgerust gevoel de dag wil starten

Als je sneller wil inslapen en wil doorslapen

Als je meer focus en rust wil ervaren

Deze cursus is niet voor jou als je:

Als je wil blijven malen en woelen in je bed omdat je niet kan slapen

Als je wil blijven rondrennen als een kip zonder kop omdat je door vermoeidheid geen focus kan houden

Als je je gestrest en opgejaagd wil blijven voelen

Als je achter de feiten aan willen blijven hollen

Als je niet wil groeien als persoon, in je werk of bedrijf

Hoi, ik ben Simone

Zelf heb ik jaren slecht geslapen en me futloos en vermoeid gevoelt. Ik deed honderd dingen tegelijk en had moeite om alle ballen hoog te houden. Ik sliep slecht en kon me slecht concentreren. Mijn hartslag was verhoogd en ik had last van maag en darmklachten.  Ik weet als geen ander wat het is om ‘s nachts in bed te liggen woelen, paniekerig omdat ik de volgende dag fit moest zijn voor een belangrijke afspraak. Het gepieker hierover en over honderd andere dingen hielpen niet echt om in slaap te komen.  Gelukkig kwam ik er op tijd achter hoe belangrijk slaap is en wat ik er aan kon doen om het tij te keren. Nu help ik anderen om goed te slapen en een goed leven te hebben. Deze twee gaan hand in hand daar ben ik 1000% van overtuigd! 

Verbeter je slaap en de kwaliteit van je leven in 11 stappen

397,00

E

Fitter en energieker!

E

Meer focus en alertheid!

E

Meer rust, balans en plezier! 

FAQ

Hoe en waar kan ik de cursus volgen?
Je volgt de cursus in een speciale leeromgeving. Hierin kan je de lessen volgen waar en wanneer je wil.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?
Je kan ten alle tijden een email sturen naar info@deslaapexpert.nl.
Ik zal proberen zsm een reactie te geven.

Kan ik de cursus pauzeren als ik hem een tijdje niet kan volgen?

Je kan de cursus altijd stoppen en hem later weer beginnen, de gegevens blijven behouden. Elke cursus heeft een ander tijdsbestek waarin de lessen afgerond dienen te zijn. Bij deze cursus is dat 4 maanden. Je krijgt dus een extra maand om de lessen in de leeromgeving te volgen. Het bij behorende werkboek waar alle modules instaan is van jou. 

Verbeter je slaap en de kwaliteit van je leven!

Als ik je een ding mag meegeven: verbeter de kwaliteit en kwantiteit van je slaap want daarmee verbeter je zowel de kwaliteit als kwantiteit van je leven! Het zal er lichter, leuker en mooier door worden! Met de diepgang, de kennis en de praktische tips en oefeningen in deze cursus ga je dit zeker bereiken!